Dongguan Yuheng silicij plastičnih izdelkov Co, Ltd.družbe proizvodne tovarne se nahaja v razvojni coni mesta Dongguan City, Guangdong Province, je bila ustanovljena v začetku leta 2010. , z več kot 6 let izkušenj v načrtovanje, razvoj, proizvodnjo in prodajo, in je postane poklicni proizvodnjo in zlato dobavitelj vseh vrst promocijskih daril, vključno z mehkega pvc, siliocne, gume in cink metal darila, kot keychians, pvc vrečke, magnet za na hladilnik, coasters, tipko pokrovčka, bar mat, telefon primeru, watch silikona, silikonske torto mold silikonski avtosedež blazine ect.


Z veliko let proizvodnje izkušenj in visoko technolugy. Smo hitro razvila in postala eno strokovno dobaviteljev izvršni darila in premij.

未命名_副本

Smo veseli, da se priznavajo naše stranke iz vsega sveta. Vendar nikoli ne bomo zadovoljni s tem, kar smo dosegli. Zagotavljajo izdelek, kakovost po konkurenčnih cenah, bomo obdržati moč v naše R&D oddelek za proizvodnjo trendovskih artiklov, in naš oddelek kakovosti zagotoviti kontrolo kakovosti za naše izdelke, tudi posebno ceno - watch sistem v naši tovarni za zagotovitev vse službe, ki teče na najnižji strošek primerjavo v druge tovarne.


Mi iskreno invit podjetje za partnerje za podjetja uspešno poslovanje, smo vedno se posvetimo vam lahko bolje pomagamo z najboljšo storitev, zlatih izdelkov in najpomembnejše konkurenčne cene.

initpintu_副本

Naš cilj je, da se dolgoročni poslovni partner in prijatelj. Se že veselim, da čuti s vi zgodaj. Upam, da bomo imeli lepo dcooperation časa.