Kaj so uporabe PVC številke Zakleniti?

- Feb 02, 2021-

Dekoracija in promocija

Pravzaprav je prvotna zasnova ključnih obročov okrasitev in promocija blagovne znamke. Veliko število verig za ključe je skupaj. Ding Ling Danglang nima občutka za lepoto. Če dodate nekaj dodatkov, da ga spremenite, bo postal veliko boljši. Dandanes nekateri uspešni ljudje ne zanemašajo majhnih priveskov. Izberejo izvlečne zavese z blagovno znamko, cena pa je brez besed. Popolna dekoracija nosilcev ključev doda veliko točk osebnemu okusu, vendar so po nesreči promovirali .

pvc figures keychain

Praktične

Ključ se odšteje od ključa, ki lahko spremeni monotonijo, njene praktičnosti pa ni mogoče podcenjevati. Sončni priključek za ključe lahko absorbira sončno energijo in se lahko ponoči uporablja kot svetilka v temi. Anti-statični privleček za ključe lahko prepreči težave, ki jih povzroča statična elektrika v suhi zimi. Obeski za ključe s kamero pinhole so še bolj impresivni. Po videzu se ne razlikuje od navadnih priveskov za ključe. Je odličen in kompakten, lahko pa posname majhne stvari okoli vas. Z razvojem znanosti in tehnologije igra svojo ogromno vlogo tudi mali priklopnik za ključe. Zdaj ne gre samo za videz, ampak za pametnega!


Vrst

Privleček za ključe je najpogosteje uporabljena dodatna oprema v življenju. Na splošno bodo ljudje, ki nosijo ključe s seboj, obesili obešen obešalnik za ključe, ki ni le lep, temveč tudi opozarja na pozornost ljudi, da zaradi svoje majhnosti ne izgubijo ključa. Z nenehnim izboljševanje estetike ljudi, obrtništvo za ključavnice je postala vedno bolj izpopolnjena, od najenostavnejši plastičnih triketov do kovinskih tekstur, ki jih vojaška industrija, dragi nakit, kot so kristali ali drugi dragulji, in praktičnost Obstajajo praktični ključavnice, kot so sončna energija in statično odpravo. Nekateri obeski za ključe so opremljeni tudi s pinhole kamerami, ki so zelo high-end.