Kaj je primerjava med gumijastimi magneti hladilnika in silikonskimi magneti hladilnika?

- Feb 01, 2021-

Magneti za mehki pvc hladilnik in silikonski magneti hladilnika se uporabljajo v tujih državah, zelo priljubljeni pa so tudi v tujini. S takšnim magnetom za hladilnik ga lahko damo na hladilnik doma, ki ne more igrati le lepe vloge, temveč tudi igrati vlogo v hladilniku. Ne glede na to, ali je živilo zastajalo ali ne in druge podatke v hladilniku, ima izdelek na hrbtni strani običajno mehek magnet, ki se uporablja za držanje na hladilniku, zato ga imenujemo tudi magnetni magnet hladilnika.

 pvc rubber fridge magnets

Vendar pa se zdi, da bodo gumijasti magneti hladilnika zbledeli s trga, ki ga bodo zamenjali silikonski magneti hladilnika. Zakaj so zamenjali magnete za mehki hladilnik in zakaj so izstopali magneti za silikonski hladilnik?


Originalno mehko lepilo je razdeljeno na okoljevarstveni razred in neeksocianski razred, silikonski Bunsen pa je okoljevarstveni material. Narejen je iz silikonske snovi razreda hrane, zato bodo seveda ljudje bolj navdušeni nad silikonskim materialom! Tudi silikonske nalepke hladilnika so nekoliko boljše od nalepk z mehkim hladilnikom po videzu. Silikonski magneti hladilnika, narejeni s postopkom »večbarvno integrirano kalupiranje« imajo bolj živo in občutljiv videz in jih je mogoče natisniti v štirih barvah (CMYK).

 

V primerjavi s ceno je za silikone še vedno nekoliko ugodneje. To je zato, ker je nov proces preprost za delovanje in zmanjšuje stroške dela, silikonski magnet hladilnika pa je gladkejši in udobnejši na dotik kot magnet za mehke hladilnike. To je razlog, zakaj so silikonski magneti hladilnika postopoma postali priljubljeni, ne glede na to, ali se uporablja za oglaševanje daril ali promocijskih daril.