Zakaj se lahko zložijo držala za silikonsko pero?

- Feb 03, 2021-

Vsak študent, pisarna ali družina ima bolj ali manj nosilca peresa, saj ga bo uporabilo veliko dijakov. Držalo za silikonski peresnik se uporablja za dajanje peresnikov, vladarjev in drugih predmetov iz tiskovin, iz tradicionalnega stekla, plastike in drugih materialov. Počasi se je razvila v držalo za silikonski peresnik, v zadnjem času pa ne vem, ali je bilo odkrito, da je zložljivo držalo za silikonsko pero postalo priljubljeno, in je v procesu in obliki naredilo nove preboje, lepša in lepša je.

silicone pen bags

Silikon je zelo fleksibilen, veliko skupnih in ustvarjalnih oblik pa je mogoče oblikovati. Seveda se te oblike odražajo predvsem na glavi. Ker ga je treba zložiti, je oblika držala za silikonski peresnik manjša, glava pa drugačna. Oblikovanje različnih proizvodnih procesov, kot so lepilo, tiskanje, barvanje in integrirano oblikovanje. Modeliranje je zdaj večinoma v obliki lutk, manj je simulacij, lutk in drugih različnih stilov, ki jih lahko izbere javnost.


Ste se že zaljubili v silikonsko zložljivo držalo peresa? Ko sem ga prvič videl, me je močno pritegnilo, nato pa sem takoj vzel enega za svoje držalo peresa, vendar kot proizvajalec zložljivih držal za pisalo po meri pogosto zamenjam držala za silikonsko pero z različnimi slogi in oblikami. V uporabi me kontaktirajte, če ga potrebujete.

Spletna stran je: www.ywhgifts.com