Zakaj je silikonsko držalo za pero najboljše promocijsko darilo?

- Feb 03, 2021-

Kar zadeva material, silikonski ali silicijev kislinski gel je zelo aktiven adsorpcijski material, glavna kemična komponenta je silicijev dioksid (SiO,), ki je prozoren bel ali mlečno bel, in je v trdni obliki pri sobni temperaturi. Držalo za silikonski peresnik podeduje značilnosti surovine, ima odlične lastnosti prilagodljivosti, žilavosti, mehkosti in elastičnosti. Njegova dobra deformacija in sposobnost samopovrnitev ga ne bojijo omehčanja in pretepanja, in se lahko hitro vrne v prvotno obliko po prejemu zunanje sile. Strukturno ima silikonski material močno kalupljivost.

silicone pen holder

Zahvaljujoč temu je mogoče držalo za silikonski peresnik prilagoditi kateri koli želeni strukturni funkciji, kot je oblikovanje dna, ki ga je mogoče vleči, in način odpiranja zadrg za zadrgo tipa flip. Z vidika izdelave, bambusa, lesa, jekla, keramike itd. so zamudni in delovno intenzivni, medtem ko se silika gel lahko uporablja za kopiranje vzorcev, besedila, krajinskih slik, risanih znakov in logotip blagovnih znamk z laserskim rezbanjem, lepilom, tiskanjem itd. Površina držala za silikonski peresnik daje izdelku občutljiv in lep vizualni učinek, s čimer se poveča njegova privlačnost in tržna moč.


Kot nova vrsta tiskovin nosilec silikona ne le, da je skladen z zelenim in okoljskim razvojem koncepta, ki ga zagovarja država, temveč tudi spodbuja potrošniški koncept številnih študentskih skupin, ki si prizadevajo za individualnost, in spodbuja visoko stopnjo poenotenja v prihodnost usmerjenega ustvarjalnega oblikovanja in prilagojenih značilnosti socialne potrošnje, kar je dobro interpretirano Dialektično razmerje med produktom in tržno soodvisnostjo