Blagovne znamke Pvc Steklenica Odpirač za ključe 3D Odpirač steklenic piva

Material: PVC,silikonski
Oblika: okrogla ali po meri
Barva: barve po meri
Uporaba: Odpirač steklenic
Klepetaj zdaj

Podrobnosti izdelka

Opis izdelka

Material: pvc mehka guma/silikon

Velikost: prilagojeno glede na risbo načrta

Moq: 1000PCS

Dobavni čas: 10-20 dni

Način prevoza: Ekspresno, po morju

Stroški pošiljanja: kupec plača

Situacija pakiranja: enojna torba za OPP ali stranka določen način pakiranja (pakiranje lahko zagotovi tudi stranka, mi smo odgovorni za pakiranje)

Velikost škatle: 46cm×41cm×26cm (samo za referenčne)


round 3d pvc bottle opener

o nas

1. Proizvodna moč: Ima proizvodno delavnico več kot 1.000 kvadratnih metrov, 20 mikro-brizgalni plastični točenje stroji, hitro proizvodnjo hitrost in zagotovljeno dostavo.

2. Podrobnosti o proizvodu: Od graviranja, barvnega mešanja do pakiranja in pošiljanja se vsak postopek samostojno zaključi v delavnici brez prahu, ki je bolj profesionalna.

3. Prednost kavla: Obstaja veliko stilov kavla, vsak mesec se bo posodabljalo več kot 100 novih izdelkov, v sobi za kaulte pa je na tisoče končnih izdelkov.

4. Izvoz v tujino: 80 % mehkih daril, ki jih proizvaja naša tovarna, se izvozi v tujino.

5. Zadružni partnerji: Našo tovarno so odobrila velika domača in tuja podjetja, zdaj pa zagotavlja tudi dolgoročna promocijska darila za domača in tuja podjetja.

6. Znanje industrije: Vključeni smo v proizvodnjo in oblikovanje. Dokler stranke govorijo svoje ideje, imamo posebne inženirske aranžmaje za oblikovanje.

7. Bogate izkušnje: Naša tovarna ima že od ustanovitve tovarne leta 2008 veliko let izkušenj izdelave daril, veselimo pa se vašega posveta! Dobrodošli na obisku v naši tovarni!

8. Popolna poprodajna storitev: Ne glede na velikost naročila stranke, ravnamo enako, se iskreno obravnavamo in sledimo poprodaji.


Hot Tags: blagovne znamke pvc steklenica odpirač ključavnico 3d pivo steklenico odpirač, Kitajska, dobavitelji, proizvajalci, tovarna, trgovina na debelo, poceni, prilagojeno

Povpraševanje

You Might Also Like